3:e gången gillt!

Ett av målen för nästa säsong är, naturligtvis, att vi ska klara att springa mellan Stockholm och Göteborg. Därav bloggen. Men några andra mål finns det ju också. Ett stort mål är att äntligen kunna springa Lidingöloppet på ”rätt” sätt. Inte som nu eller förra gången också, då man håller på att studsa tillbaka efter en knäoperation, utan en gång då man är fullt tränad och frisk.

Ett nytt mål som dykt upp är återigen ute på Lidingö faktiskt. Det är Lidingö Ultra 50K. Dels för att det blir kul att testa en riktigt lång distans, men också som en förberedelse inför det stora äventyret. Då kommer vi ju behöva springa ganska långa sträckor per dag. Kanske två gånger per dag dessutom.

Det tredje målet är ju Stockholm Marathon. Har varit anmäld två år i rad där, men båda gångerna har jag fått lov att utebli. Allt pga dessa knän i allmänhet och menisker i synnerhet. Nästa år blir det tredje gången gillt! Då jävlar ska det gå!

Jaja… men fortsätter träningen att utvecklas så här som den gör nu, så kan det funka. Ska bara lyckas bli fri från förkylningar och annat skräp så man kommer upp i mer än två träningar i veckan! Se här hur bra det går!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s