Lång färd mot helg

Har precis startat arbetsdagen med en Red Bull och en Sportlunch! Jag var väldigt trött i morse, men den lilla extra frukosten har i alla fall tillfälligt dämpat tröttheten.

styrketr_ningDet blev inte någon träning igår som jag hade tänkt. Lite för mycket att göra hemma, och när jag väl var ”fri” från dagen sysslor var klockan nio och jag var kanontrött. Hade tänkt att köra lite styrketräning, och naturligtvis mera ”knä-träning”. Knät behöver ju trimmas lite till, och kära sjukgymnasten säger ju åt mig att jag måste träna bål-stabilitet och rörlighet (och balans, och höftstyrka, och…..). Fasen, måste ha hamnat sist i kön när det var utdelning av muskler.

Anywho, det blir inte av med  någon träning  i dag heller. Vi är bortbjudna ikväll. Sommarens (sommar och sommar??) sista grillkväll(?). Fast jag är bakisinte orolig. I och med att Lidingöloppet inte har varit ännu så är jag ju fortfarande inne i min vita period! 🙂 Så på lördag kommer jag INTE att vara bakis!

Nu ska jag bara komma på hur jag ska göra med träningen. Helt klart är att jag ska göra ett styrketräningspass. Ska det bli på lördag? Före eller efter att jag har sprungit? Ska jag springa? Hur långt ska jag springa? Känns som att det är dumt att testa att springa för långt, sprang ju långt i helgen, och det resulterade i att jag tagit det lugnt hela veckan. Men å tredje pilsnern så OM jag ska springa Lidingö, ja då behöver jag springa långt för att vänja benen ju.

Beslut, beslut….

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

p.s Något för oss långdistansare….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s