Tjaa, det var hela veckan det!

Det gick väl inte så bra med löpningen igår. Tyvärr. Hemma lite för sent, lite för mycket att göra. Knät hade svullnat upp på baksidan igen, och det var för halt!

Det var verkligen mycket som inte stämde igår. Det allra värsta var nog väglaget. Med två dagar då det varit plusgrader på dagen och sedan minus framåt kvällningen, då är det inte roligt att försöka springa.

Det känns som att detta måste bli prio nummer ett. Att antingen köpa broddar, eller kanske rent ut av ett par IceBug-skor! Fördelen med att köpa nya skor är väl att kanske kan hålla vätan borta lite bättre än mina nuvarande Nike Pegasus.

Sedan är det ju synd att detta blir en så gott som bortkastad vecka. Nu finns det egentligen bara chansen att springa lite på söndag. Resten av dagarna den här veckan är jag helt uppbokad. Skulle varit mumma med ett duschrum på jobbet! Men nu är det som det är!

Nya mål! Löpning på söndag! Tröskelpass på ca 12 kilometer.

Nästa vecka får det bli löpning på tisdag och torsdag. För på söndagen (den 21:a) är det dags för årets första tävlingslopp! Två sjöar runt i Sundbyberg. Kom gärna och kika!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.