Att äta gott!

Ytterligare en fiskrätt som veckans mattips. Och då naturligtvis, ytterligare ett vitt vin som vintips. Det här vinet har jag testat själv tidigare, och det är smaskens till sista slicken!

Då kör vi!

Hemliga fiskpaket

v 14 Hemliga fiskpaket Alla gillar vi hemliga paket, fyll detta med vårens primörer.
Ingredienser 4 port
500 g fiskfilé, t ex sej
2 st tomater
1 tsk salt
1 tsk svartpeppar färska örter
1 dl smör & rapsolja

Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Dela fisken i 4 bitar. Skiva tomaten. Lägg fisken på 4 bitar smörpapper. Lägg på tomat och krydda med salt och peppar och säsongens färska örter. Ringla över smör-& rapsolja. Vik ihop till fina paket. Lägg dem på en plåt. Tillaga i mitten av ugnen ca 15 min. Öppna paketen och servera med tillbehör som sockerärtor och en fräsch blandad sallad.

Och till denna trevliga rätt så serverar vi en:

Hipp druva från hipp världsdel!
Stoneleigh Riesling

OM VINETRiesling
Stoneleigh Riesling
Varu nr: 6498
Pris: 99 kr
Volym: 750 ml
Ursprungsland: Nya Zeeland
Druva: Riesling
Färg: Ljust gul med gröna reflexer.
Doft: Intensiva lime- och blomaromer med nektarin och vit persika i bakgrunden och lite kryddig kanel.
Smak: Torrt, lätt, fruktigt, friskt vin med medellång smak. Inslag av citron, gröna äpplen och en viss kryddighet.
Alkoholhalt: 13,5 %
Tillfällen: Drinkmingel, Festmiddag, Hemmamys, Högtid

Det där låter som en alldeles fantastisk middag! Kanske redan på skärtorsdagen?

påskkyckling Själv ska jag bli bjuden på mat ikväll. Men kanske att jag lagar lite hemliga fiskpaket på fredag. Vi får se!

Glad påsk!

Läs vad andra skriver om , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s