Toktrött, gräva avlopp och sen träna?

Verkligen jättetrött idag. Svårt att fokusera emellanåt. Det är nogRysligtTröttPeps en kombo av helgens mera “festliga” aktiviteter, tufft långpass som tog ut en ganska rejält, träning i söndags och ett sjujävlars grusskottande igår.

Vi har lite trassel med avloppet hemma och ska till helgen börja gräva upp de gamla rören och lägga nytt. Vi har bara det här lilla problemet att innan vi kan börja gräva så måste raka undan en massa grus och fiberdukar (som vi vill återanvända liksom. Dessutom för att hjälpa grävmaskinisten behöver vi gräva upp (manuellt!) några meter runt kåken, bara för att se hur rören går.

Det här ställer ju till det lite. Det kommer bli svårt att hinna med all träning. När jag kommer hem idag måste jag gräva så mycket som möjligt eftersom det i morgon inte kommer bli något grävande alls. Ska på hockey då! Semifinal fyra, i Globen… 🙂 Sen skulle jag ju vilja träna aikido på torsdag. Ja va fasen, efter det är det ju fredag, och då vill de börja gräva!

I helgen kommer det ju finnas tillfälle att springa, så det är ju inte så farligt. Men i veckan? Siktar helt enkelt på att komma ut på ett morgonpass i morgon och hoppas på att jag hinner gräva tillräckligt mycket ikväll så jag hinner med aikidon på torsdag. Annars kommer den att få stryka på foten. Så minst ett löppass i helgen (lördag) och aikido på söndag. Sen får vi se!

Hinner ni med all träning ni tänkt er?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.