Helvetesveckan startar nu!

Det går verkligen så illa med träningen just nu! Gjorde ju ett försök till i morse med att försöka komma upp i tid och springa. För att citera den kära Brasse: “Det gick åt helvete!”. När jag väl hörde klockradion så hade den redan stått och spelat i 45 minuter! Det var ju bara att kasta i sig frukost istället och börja ta sig till jobbet!

Fasen att det inte finns någon dusch på kontoret!

Ännu mera fasen med att det inte finns någon dusch på kontoret är detta: Helvetesveckan!

svett Med start ikväll (vilket gör att jag inte kommer hinna springa ikväll heller) kommer vi att börja slakta vårt gamla avlopp! Ikväll ska vi börja ta bort de gamla rören. Vilket betyder att från den punkten kommer vi inte kunna gå på toaletten, duscha, diska… you name it! Det känns ju så där lagom fräscht att sticka ut och springa 15 km och inte ha möjlighet till en dusch efter. Det funkar ju liksom inte att bara lite snabbt byta om, sätta sig på cykeln in till Centralen och åka tåg med en miljon andra, för att sedan sätta sig svettig och dann på kontoret.

Det riktigt sorgliga i kråksången är att jag tror INTE att vi hinner få ihop det nya avloppet på torsdag, och sedan på fredag åker vi till Ronneby för att prata med hunduppfödare, kommer hem på lördag igen. Så då blir det inte något gjort i helgen heller. Kanske kanske blir vi klara på måndag… (kväll förstås!)

Fast i helgen finns det i alla fall lite duschmöjligheter hos släktingar, så jag tänkte tokträna på söndag i alla fall. Först aikido i en timme, sedan springer jag en omväg för att komma hem. Räknar med 13-14 kilometer i alla fall. Alltid något.

Från det ena till det andra, uppfödaren vi ska till föder upp Briarder.Frasses päron Hennes tik parade sig för tre veckor snart, och då kan vi snart få reda på om det gick bra, om det blev något. I så fall är chansen rätt stor att vi får hämta vår “Frasse” i början av juli! 😀

Någon som har något förslag på hur jag ska lösa tränings-/dusch-frågan?

Läs andra skriver om , , , , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.