Försenat paddlande!

Ett väldigt försenat inlägg! Det borde ha dykt upp redan i söndags kan man tycka, men jag har varit för trött. Sov inte så mycket i helgen , och det har ju inte blivit så mycket bättre hittills under veckan. Svårt att komma i säng!

Jag och polar’n Simon var ju ute och paddlade kanot i helgen. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var vi lite oroliga för vädret, SMHI hotade med massiva regn hela helgen! Av dessa syntes bara ett väldigt väldigt litet ett! Och det dök upp sista natten. Det var dessutom så litet att det nästan bara var gulligt! 🙂

Strålande (eller i mer klart än molningt stundtals)  väder hela helgen. Varmt som fasen. UTOM på nätterna! Natten mot lördag var det förbaskat kallt. Hörde att det låg ungefär på två grader(!) och det kändes. Var knappt att sovsäcken fixade det där. Men annars gick det bra! Riktigt bra till och med.

Har också lärt mig att de myggmedel som finns att smeta på sig idag är faktiskt riktigt bra! Ett ynka myggbett kom jag hem med, och med tanke på hur mycket mygg det var så är det ett gott betyg!

Sammanfattningsvis, rofyllt, bra träning för magen faktiskt. Varmt, lite kallt, ett par pilsner och så grillat första kvällen! En bra helg!

Nu ser vi fram emot nästa helg, det är ju redan torsdag!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s