Det var som f-n!

Igår gjorde jag något jag inte gjort på väldigt många år! Kom hem från jobbet vid halv sju, vi käkade och sedan slocknade jag halv tio redan! Kommer inte ihåg senast jag somnade så tidigt. Och likt förbannat kom jag inte upp i den tiden jag hade hoppats på i morse!

Som jag förklarade igår så frös ju all träning inne i helgen, och det funkade inte igår heller. Skulle vilja komma ut idag fast SMHI säger att det ska regna. För det är ju så att det är bara 1½ vecka kvar tills det är dags att kuta de där tre jävla milen ute på Lidingö! Det värsta är att mina långpass lyser med sin frånvaro. Gott om långpass är det ont om så att säga!

Så nu jäklar är det dags lägga på en rem om det inte ska vara kört innan det ens har börjat. Det var bla annat därför jag skulle haFormtoppad velat komma upp lite tidigare idag. Tidigare på jobbet brukar ju innebära att man kan åka hem lite tidigare, och jag skulle vilja testa en runda jag kollade ut för någon vecka sedan. Den landar i runda slänga på 20 km. Tror att den är ganska flack så det borde inte slita allt för mycket. Hoppas jag. Det gick segt som fasen att cykla in till Centralen i morse, benen verkar inte vara helt fit-for-fight.

Det är frågan faktiskt. Hur står det till med formen? Jag saknar lite energi just nu. Jobbigt att gå upp för trapporna till kontoret t.o.m. märkte jag. Kanske kan man springa sig i form? Ska försöka testa ikväll.

Hur gör ni för att få tillbaka formen?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Annonser

5 comments

    • Peter

      Det är ju det där med att köra varje morgon som kan vara en motivationssänkare av stora mått!! 🙂 Men det är väl som du säger, det är bara jobba, jobba, jobba!

  1. Pingback: Nöjd, faktiskt! « Är du helt bakom Götet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.